Pihenésre, nyaralásra ajánljuk figyelmébe nyaralóinkat

listajel

a Balaton partján, Siófokon

Töltsön pár hetet a Balaton partján, Siófokon! Siófok, amely Budapesttől 60 kilométerre fekszik, 23.500 lakosával a Balaton partjának legnagyobb városa, a magyarországi nyár fővárosa. Siófokon a nyári szezonban egymást váltják a fesztiválok, ünnepségek, koncertek, kiállítások, operett- és folklórelőadások, különböző rendezvények. Hajókirándulások, Kirándulás Tihanyba, Bórkóstoló kirándulás, horgászat, vízisízés, kerékpárkölcsönzés, stb.

 
listajel

Tiszakécskén, a Tisza folyó mellett

Ismerkedjen meg a Tisza és a Holt-Tisza természeti értékeivel, természetvédelmi területeink élővilágával. Tiszakécske szeretettel várja a horgászat, vadászat szerelmeseit, valamint a szórakozni, gyógyulni vágyókat termálfürdőibe és a Tisza partján kiépített szabad strandjára.

 

listajel

Kecskeméten

Fedezze fel Kecskemét nevezetes épületeit, a város történelmét és jelenét. Vegyen részt városunkban konferenciákon, élvezze az aktív pihenés örömeit a város környéki lovastanyák nyújtotta lehetőségek kihasználásával. Látogasson el a Kiskunsági Nemzeti Parkba, ismerje meg a kiskunsági táj jellegzetes homokpusztáit, a mozgó homokbuckákat, a szikes tavakat és mocsarakat.

Kecskeméti Ifjúsági Otthon

Kecskeméti Katona József Színház

Kecskemét főtere

forrás és copyright: Kecskemét Megyei Jogú Város Hivatalos Honlapja

 

 

Kezdőlap
Siófok
Tiszakécske
Kecskemét

GAFARI KFT

 

Címünk:

Telefon, telefax:

Mobil:

E-mail:

Garaczi Jánosné

 

6000, Kecskemét, Holló utca 35.

+36 76 495-668

+36 30 279-7508

gafari@enternet.hu